Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok
Termékek

 

     

 

HOYA     

Az optikai üvegtermékek gyártásával foglalkozó céget HOYA névvel egy japán testvérpár alapította 1941-ben. Az jelentős üzleti sikerek és eredményes fejlesztések hatására a cég az 70-es években nagy mértékŨ növekedésnek indult, gyárak és elosztó központok nyíltak világszerte. A folyamat részeként a Hoya 1999 szeptemberében megvásárolta a Buchmann MOM Rt.-t , és így a Hoya Lens Hungary Zrt. egyike lett a nagymúltú cégcsoport tagjainak. A Budapesten mŨködő labor, az egész közép-európai régió Rx laborjává fejlődött, míg Mátészalkán mŨködő Hoya Lens Manufacturing Hungary Zrt a a Hoya szériagyártásra specializált egységeinek egyike lett. összesen több, mint 300 dolgozónk vesz részt a minőségi lencsék gyártásában, nap mint nap.


Magyarországi piacvezetőként innovációs szerepet vállal fel egy erős piac továbbépítése érdekében. Legújabb fejlesztése a Hoyalux iD, a világ első dupla progresszív felületkialakítású progresszív szemüveglencséje.

 

         

 

       TOKAI   


• Minden igényt kielégít
• 2006 - Világszenzáció: a Tokai piacra dobja az 1,76 törésmutatójú lencsét.
• 2005 - A Tokai megkezdi a Tokai Back Surface személyre szabott progresszív lencsék gyártását.
• 2004 január - A Tokai megkapja az ISO 9001-2000 minősítést.
• 2001 március - A Tokai megkezdi Európában az RX-lencsék gyártását.
• 2000 október - A Tokai megkapja az ISO 9002 minősítést.
• 1992 - A Tokai megkezdi a Tokai-lencsék értékesítését az európai piacon a Tokai Optecs Belgium közvetítésével.

 

A Belgiumban székelő Tokai Optecs N.V.-vel fenntartott on-line kommunikációt szolgáló rendszerek, valamint a Tokai know-how-jának állandó továbbfejlesztése a cég európai, vényre írt eszközöket előállító laboratóriumában és elosztó központjában, magas színvonalú szolgáltatást nyújt a tengerentúli piacok számára.

 

Folyamatosan egyremagasabb minőségi szabványok elérésére törekedve a Tokai korán cselekedett, és az egész vállalatra kiterjedő erőfeszítéseket tett az ISO9002 nemzetközi minőségbiztosítási szabvány bevezetése érdekében. Ezen kívül elnyerte a nagy presztízsŨ ISO14001 minősítést 2000 októberében.
MŨveleti részlegünk valamennyi tevékenysége a vásárló aktuális igényeire irányul. A Tokai mindent megtesz egy olyan vállalati rendszer létrehozása érdekében, amely érzékenyebben reagál a piac változásaira.

 


A Tokai szakadatlanul törekszik olyan új anyagok kifejlesztésére, melyek kiegyensúlyozottabb formában tartalmazzák a kényelmes lencsék előállításához nélkülözhetetlen anyagokat. 


 

Bejelentkezés

Belépés


Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok