Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok
Termékek

Speedo – A sportot és a divatot kedvelőknek

 

Dinamikus - friss - sportos

 

 A Speedo 75 éve állít elő kiváló minőségŨ termékeket, melyek vonzóvá teszik viselőjüket, miközben megfelelnek a sportolók és sportolónők legmagasabb igényeinek is. A Speedo szemüveg-részlege egy stílusos optikai- és napszemüvegkeretekből álló vadonatúj kollekciót dolgozott ki azok számára, akik egyszerre szeretnének vonzó megjelenést és kiváló látásélményt.

 

A Speedo mindegyik napszemüvege 100%-os védelmet biztosít az UVA és UVB sugarakkal szemben, és kialakítása révén minimálisra csökkenti az oldalról érkező káros napsugarak mennyiségét. KitŨnő tartósságukat a törhetetlen polikarbonát lencsék biztosítják.

A Speedo optikai szemüvegkeretei stílusosak, kellemes viseletet biztosítanak és modernek. A terméklista modelljei az optimális funkciót a divat és a sport világából származó koncepciók megvalósítását ötvözik.
 
 
 
 
A Speedo célja az, hogy szemüvegei egyaránt megállják a helyüket a parton, a bárban és a medencében.
 
 Mert mi a jó a kiváló teljesítményben, ha közben nem érzed magad jól a bőrödben?
 
A Sports termékvonal olyan, a sport által ihletett kereteket foglal magában, melyek viselőjüket az arc kontúrjainak követésével teszik vonzóbbá. A csúszásmentes gumi szárvégeknek köszönhetően ezek a keretek kényelmes viseletet és minden körülmények között biztos rögzítést biztosítanak.
 

Az Essentials termékvonal jellemzői az ihletett élesen szögletes keretek, lágy ívŨ, finom, oválisok és dinamikusan elkeskenyedő formák. A magasfényŨ metál felülettel és hŨvös, visszafogott színekben készülő kereteteket hipoallergén bevonattal látják el.

Bejelentkezés

Belépés


Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok