Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok
Termékek

Jhane Barnes – a különbözni vágyó férfiaknak


Klasszikus, egyedi, újszerŨ

 


A tervezőjéről elnevezett szemüvegmárka a matematika alapelveit és az építészeti esztétikát kombinálja annak érdekében, hogy a legkorszerŨbb formát alkossa meg eredeti anyagok és minták felhasználásával. A számítógépes programok segítségével tervezett minták és tervezési eljárásai forradalmian új utat mutatnak.


„Szenvedélyem a tervezés. Férfiak számára tervezek kollekciókat, beleértve a sport ruházatot, a méretre szabott ruhanemŨt (öltönyöket) és szemüvegkereteket. Tervezek bútorokat, szőnyegeket, textiliákat és még sok mást...Imádom azt, amit csinálok! Remélem, ön is ezt látja majd visszatükröződni az általam tervezett tárgyakban." /Jhane Barnes/


28 éves pályafutása alatt tucatnyi díjat nyert, többek között legfiatalabbként és első nőként vihette el a COTY férfiruházatért járó díját. Szintén első nőként kapta meg az Amerikai Divattervezők Tanácsának Férfiruházat-tervezői díját.


Saját elmondása szerint valamennyi alkotása korlátozott számban készül, soha nem ismétli a design-t, ha egyszer valami elfogy, akkor örökre eltŨnik a polcokról.


„Imádom, hogy nagyszerŨ külsőt adhatok a férfiaknak!" mondja Jhane Barnes, és szemüvegkereteit elnézve nem nehéz hinni abban, hogy ezt komolyan is gondolja. 
 

Bejelentkezés

Belépés


Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok