Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok
Termékek

CAT – Férfias teljesítmény és biztonság

 

Ellenálló, állítható, tartós

 

 

A CAT márkanév strapabíró, mérnöki pontossággal megtervezett termékeket fémjelez, és azok számára készül, akik teljesítményre és egyúttal hordható stílusra vágynak. A Caterpillar termékek az egész világon a kiváló minőség, a jó minőségŨ felszerelések elismert szimbólumává tették a CAT márkát.


CAT optikai keretek mindegyik modellje pillekönnyŨ, kényelmes, és elég rugalmas ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi terheléseknek, egyúttal kényelmes viseletet is biztosít. A különböző fazonok bármilyen arcformához illenek.

 


Az alapanyagok rendkívül könnyŨek és rugalmasak. A csatlakozások és csuklópántok igen kis tŨréssel, rendkívül precíz kialakítással készülnek.


A kollekció kiemelt tulajdonságai a lengéscsillapítóként mŨködő rugós csuklópántok, a gumival ellátott emlékező mŨanyag szárak.


CAT napszemüvegeket a védelem, az állíthatóság és a nagy ellenállóképesség jellemzi. Mindegyik modell megfelel a CE EN166, ANSI.Z87.1 és AS/NZS 1337 nemzetközi biztonsági szabványoknak.
 

 A CAT napszemüvegek teljes mértékben állíthatóak. Abszolút szabályozható a szárak hosszúsága, valamint a lencsék dőlésszöge egy ügyesen megtervezett beépített racsni-rendszernek köszönhetően.Minden ponton, ahol a szemüveg az arccal érintkezik, puha, öntött szilikongumi elemek vannak elhelyezve, amelyek kényelmes, csúszásmentes, aktív illeszkedést biztosítanak.
A polikarbonát lencsékkel kombinálva ezek a szemüvegek a legszélsőségesebb körülmények között is megállják a helyüket.


CAT ütésálló napszemüveg: ideális az utakon Ũzött sportokhoz, quad-ozáshoz, go-kartozáshoz, szabadtéri tevékenységekhez, kertészkedéshez, házimunkához és barkácsoláshoz.
 

Bejelentkezés

Belépés


Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok