Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok
Termékek

A Kórházi Optikai Szalont 2008. december 1-én nyitottuk meg a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház E épületének földszintjén. A főbejárat közelében található üzletünk könnyen megközelíthető. A városközpontból pár perc sétával eljuthat hozzánk.
 

A megyei kórház korábbi pályázatának eredményeként megvalósult fejlesztéssel korszerŨ üzleti környezetet teremtettünk, ahol igényes és kedvező áru termékeket biztosítunk minden korosztály részére. Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük a választékot. Szívesen ajánljuk a jól ismert márkák mellett a most megjelenő divatházak modelljeit, melyek a legújabb divatirányzatokat követik, és változatos színekkel, az alapanyagok izgalmas variációival friss, egyéni formavilágot képviselnek.
Az üzletünkben dolgozó szakorvosok korszerŨ diagnosztikai eszközöket használnak látásproblémája kivizsgálásakor, és nagy tapasztalattal írják fel önnek a legjobb látásminőséget biztosító szemüveget, vagy választják ki a legalkalmasabb kontaktlencsét.
 
értékesítő munkatársaink több éves optikai gyakorlattal rendelkeznek. A folyamatos képzéseknek köszönhetően jól ismerik a legújabb optikai fejlesztéseket, és járatosak a divat világában is. Kérdezze őket bátran, és nyugodtan hagyatkozzon tanácsaikra!

 

Bejelentkezés

Belépés


Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Főoldal
Optika bemutatása
Akciók
Szolgáltatások
Törzsvásárlóinknak
Elérhetőségek
Olvasó sarok